Botez Pensiunea Vlahia Inn Moeciu – Petra Natalia

January 16, 2018 by Bogdan in Fotografie de botez 2 comments
Botez Pensiunea Vlahia Inn Moeciu – Petra Natalia

Imi place…
Imi place sa petrec timp in natura si imi place linistea, in general. Insa ce realizez de ceva timp este ca incepe sa imi placa sa fac fotografii in zonele de munte, cu atat mai mult in zona Bran-Moeciu. E un loc “cuminte”, incarcat de energie pozitiva si mi-as dori ca mai multe dintre evenimentele pe care le fotografiez sa fie aici.
Se simte ceva in aer tot timpul. Este ca un freamat linistitor al naturii care te smulge din realitate si iti transfera o emotie aparte. Te trezeste dinr-un somn cotidian agitat si te lasa sa plutesti deasupra propriilor emotii si ganduri.
Nu ne putem ascunde, asa ca trebuie sa recunoastem ca si noi, fotografii de nunta, de familie sau de botez, suntem oameni si uneori vrem sa ne detasam pentru un timp de fotografie tocmai pentru a o intelege, pentru a-i duce dorul si pentru ca atunci cand o reintalnim, sa fim mai inspirati si mai profunzi.
Imi place faptul ca aici, indiferent cat de mult ai vrea sa te detasezi de fotografie, nu vei reusi. Vibe-ul locului iti cere sa fotografiezi, iti dezvaluie mereu ceva nou si iti reinvie setea de fotografie.
Imi place…

 

fotograf botez Moeciu

2 comments on this post

 1. Virgiliu
  March 5, 2019

  Buna ziua,

  La ce vila s-a facut petrecerea?

  Multumesc

  Reply
  • Bogdan
   April 2, 2019

   Buna ziua,
   Petrecerea de botez a avut loc la Pensiunea Vlahia Inn din Moeciu, o locatie foarte faina.

   Reply

Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top

These photos are copyrighted by their respective owners. All rights reserved. Unauthorized use prohibited. ©Bogdan Neagoe