fbpx

Nunta la Restaurant Tiara – Florina si Mihai

Nunta la Restaurant Tiara – Florina si Mihai

“Cununie religioasa si petrecere in aceeasi zi (cununia civila am facut-o deja).
Per ansamblu suntem simpatici si o incantare pentru oricine ne cunoaste :-p (alte detalii…discutam ulterior daca ai loc in calendar :-)), dar is prea obosita ca sa ne “vand” la ora asta. Multumesc pentru timpul acordat.”

Asa a inceput totul, cu primul mesaj al Florinei. Un mesaj care mi-a smuls un zambet si m-a facut sa vreau sa stiu mai multe lucruri despre persoana care l-a scris. M-a facut sa vreau sa fotografiez acei oameni pentru ca am simtit ca ceva ne leaga. Nu stiu daca are vreo relevanta dar (imi era dat sa aflu putin mai tarziu) eu si Florina suntem nascuti in aceeasi zi. Cine stie…

Despre oameni in general sunt multe de povestit, dar cred ca important este ca intotdeauna sa alegem atent persoanele carora vrem sa ne alaturam, indiferent ca sunt miri, prieteni, colegi, colaboratori… you name it. Personal, simt ca am nevoie de oameni de la care sa invat, care sa ma inspire, care sa ma impinga sa fac mai mult si mai bine, care sa ma ajute sa evoluez, chiar daca uneori, in acest proces, pot deveni sacaitori sau chiar enervanti. Spre acesti oameni imi canalizez toata energia.

Apoi incerc sa ajut cu tot ce pot, unde pot si stiu ca ajutorul meu conteaza, oricat de mic ar fi el. Uneori un lucru banal pentru noi poate schimba viata cuiva. Atat de simplu este.

Toti ceilalti, carora nu le voi acorda atentie, ma vor considera arogant sau nesabuit, nesuferit sau chiar inutil. Vor avea impresia ca ei ar putea face mai bine, ca nu au nevoie de nimeni si ca tot universul se invarte in jurul nesemnificativei lor existente.

Revin la Florina si Mihai, doi oameni care au reusit sa ma trezeasca din monotonia e-mailurilor identice si pe care i-am cunoscut apoi asa cum sunt in viata reala, cu glume si ambitii, cu pasiuni si dorinte. Mi-au placut. De fapt, oamenii astia doi mi-au placut atat de tare incat fotografiile lor chiar inseamna ceva pentru mine.

Asa a inceput totul…

P.S. Primesc foarte multe intrebari legate de rochie. Este o creatie Divine Atelier.

 

Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top

These photos are copyrighted by their respective owners. All rights reserved. Unauthorized use prohibited. ┬ęBogdan Neagoe