fbpx

Nunta la Tree House Cosoba – Daniela si Cosmin

June 18, 2019 by Bogdan in Fotografie de nunta 0 comments
Nunta la Tree House Cosoba – Daniela si Cosmin

Ma asez la birou si imi trag cana de cafea aproape. Nu e o simpla cana de cafea, ci mai degraba combinatia perfecta de culori. Albastrul sters, griul sidefat ce reflecta imaginea din monitor si negrul fierbinte al cafelei ma inspira intr-un fel. Nu stiu sa explic exact de ce.

Am asteptat de mult ziua asta si am emotii pentru ceea ce urmeaza sa fac. Nu e pentru ca nu am mai facut asta inainte; am facut-o de zeci si sute de ori. Am emotii pentru ca de 391 de zile ma gandesc cum as putea sa spun o poveste. Uneori fredonezi o melodie in minte si totul suna atat de bine insa te temi sa o canti cu voce tare ca nu cumva sa o strici. Si e cu atat mai greu cu cat stii ca cineva abia asteapta sa te asculte cantand.

Asadar, povestea de astazi este despre libertate. Despre libertatea de a trai fiecare moment in felul tau, de a te detasa de tipare, de a fotografia orice, oricat si oricum. E ca atunci cand strangi pe cineva in brate si iti pare ca timpul se opreste in loc… Nimic altceva nu mai conteaza.

Si pentru ca vorbim de libertate, Daniela si Cosmin au ales sa fie atat de frumosi si de nebuni incat iti era imposibil sa nu traiesti alaturi de ei, sa nu simti energia si vibratia lor.

A trecut ceva timp de cand fotografiile se desfasoara in fata mea si retraiesc fiecare moment.

Ridic din nou cana. Cafeaua s-a racit…

 

Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top

These photos are copyrighted by their respective owners. All rights reserved. Unauthorized use prohibited. ©Bogdan Neagoe