fbpx

Fotografie copii – Hop si Noe de 2 ani

Fotografie copii – Hop si Noe de 2 ani

De multe ori mă gândesc cât de dor imi este de lucruri pe care obișnuiam să le fac și pentru care acum nu mai am timp. Pentru că trăim în agitație, cu o nevoie continuă de a schimba, de a lucra, de a scrie, de a cumpăra, de a mânca.
Am uitat să-mi rup din timpul ăsta atât de prețios și pentru lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru mine. Am uitat de ce îmi este dor. Imi este dor să colorez, deși desenul nu este punctul meu forte; nu a fost niciodată. Imi este dor să umblu desculț și să am grijă pe unde calc. Imi este dor să beau ceai și să citesc intins pe iarbă. Imi este dor să mănânc mere culese direct din măr sau căzute pe jos. Imi este dor de o îmbratișare si de povesti lângă foc. Imi este dor de Vamă, de muzica folk, de mirosul mării și de caldura cortului în miezul zilei. Imi este dor să mă murdăresc și să nu-mi pese.
Sunt norocos, insa, că uneori întâlnesc oameni care imi aduc aminte de toate lucrurile astea și care ma trezesc la realitate. N-aș fi crezut că un copil de 2 ani, pe numele lui Noe, ar fi un astfel de om. El și gașca lui de omuleți sunt dornici să trăiască momentele pe care noi le pierdem în fiecare zi și au reușit să mă readucă în simțiri chiar la o petrecere de copii pe care am fotografiat-o recent.
Sper să fie la fel de liberi pentru cât mai mult timp. Daca noi nu reușim întotdeauna, măcar ei să o facă…

 

Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top

These photos are copyrighted by their respective owners. All rights reserved. Unauthorized use prohibited. ©Bogdan Neagoe